Sonata

Sonata

Middenlaat

Sonata is de perfecte aardbei: een zeer smakelijke en mooie vrucht. Deze middentijdse éénmaaldrager heeft een uitstekende vruchtzetting en brengt prachtige, uniforme vruchten voort. De smaak van Sonata stelt nooit teleur. De opbrengst ligt hoog met een groot percentage eerste kwaliteit vruchten. Het ras is geschikt voor uiteenlopende teelten van Scandinavië tot de Alpen landen.

Opera

Opera

Middenlaat

Opera is een ras uit het eenmaaldragers programma van Fresh Forward. In Opera worden een aantal uitzonderlijke kenmerken gecombineerd zoals een grote vruchtmaat, prachtige glans en een zeer hoge plukefficiëntie. Dit maakt het ras een uitstekend alternatief voor Elsanta in een (bedekte) teelt op stelling.

Vivaldi

Vivaldi

Middenlaat

Vivaldi is een middentijds rijpende eenmaaldrager met zeer sterk glanzende, stevige, felrode aardbeien met een bijzonder goede bewaarbaarheid. Het ras heeft zeer aantrekkelijke, smakelijkevruchten die niet gevoelig zijn voor drukplekken. Door de houdbaarheid is het ras zeer geschikt voor de langere handelsketens, daarmee is Vivaldi een interessant alternatief voor Sonata in de normale teelt en frigoteelten. Bovendien is het ras interessant voor gekoelde teelten en kasteelten.

Figaro

Figaro

Middenlaat

Figaro is een éénmaaldrager die gelijk met Sonata in productie komt. Het ras valt op door de grote, zeer stevige en oranjerode vruchten. De grote vruchten zorgen voor een goed plukrendement. De stevigheid, de oranjerode kleur en de goede groeikracht van het gewas maken Figaro uitermate geschikt voor de gekoelde teelt onder zomerse omstandigheden. Ook in tunnelteelten en vroege kasteelten die niet voor een vroege productie zijn bedoeld, geeft Figaro goede resultaten. Daarnaast kan het ras goed worden ingezet in frigoteelten.

Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!