Verdi

Verdi De smaakvolle en toekomstbestendige eenmaaldrager

Vroeg

Verdi is een midden-vroeg junidragend aardbeienras. Het oogstvenster komt overeen met dat van Darselect. Verdi is geschikt voor conventionele teeltsystemen met verse planten of frigoplanten en kan zowel in de volle grond, met dubbelafdekking als in tunnels worden geteeld. Verdi heeft een gezonde, gebalanceerde plant met limoengroene, glanzende bladeren.

Calinda

Calinda The big delight

Mediterraan

Calinda is an early season short-day cultivar that produces exceptionally attractive, flavoursome berries. Calinda’s well-developed cone-shaped fruits have a high Brix value which they maintain throughout the whole season, unlike other varieties. Its excellent shelf life is unmatched, guaranteeing that Calinda strawberries will arrive in perfect condition at all destinations within Europe. The yield is very regular during the whole harvest period. Calinda is ideally adapted to a Mediterranean climate.

Allegro

Allegro

Vroeg

Allegro is een nieuw vroeg ras uit het eenmaaldragers programma voor Noordwest Europa. Allegro, wat in muzieksferen opgewekt, levendig betekent, doet zijn naam eer aan en is wat betreft productietempo en totaalopbrengst uitzonderlijk voor een vroeg ras. Ook op het gebied van vruchtkwaliteit staat Allegro zijn mannetje. De vruchten zijn zeer uniform, mooi helderrood en hebben een uitstekende smaak! Allegro wordt daarnaast gekenmerkt door gezonde, sterke planten, die weinig vatbaar zijn voor bodemziekten. Dit alles maakt dat Allegro een zonnige toekomst tegemoet kan zien voor met name de vroege tunnel- en vollegrondsteelten.

Sonata

Sonata

Middenlaat

Sonata is de perfecte aardbei: een zeer smakelijke en mooie vrucht. Deze middentijdse éénmaaldrager heeft een uitstekende vruchtzetting en brengt prachtige, uniforme vruchten voort. De smaak van Sonata stelt nooit teleur. De opbrengst ligt hoog met een groot percentage eerste kwaliteit vruchten. Het ras is geschikt voor uiteenlopende teelten van Scandinavië tot de Alpen landen.

Opera

Opera

Middenlaat

Opera is een ras uit het eenmaaldragers programma van Fresh Forward. In Opera worden een aantal uitzonderlijke kenmerken gecombineerd zoals een grote vruchtmaat, prachtige glans en een zeer hoge plukefficiëntie. Dit maakt het ras een uitstekend alternatief voor Elsanta in een (bedekte) teelt op stelling.

1 2 3 »
Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!