Fandango

Fandango Hola a la Bella

Mediterraan

Fandango Zeer zoete en aromatische smaak Helder rode kleur Hoge brix-waarden gedurende het hele seizoen. Goede houdbaarheid Lage zuurtegraad Hoge pluksnelheid Opstaande kelk Plant kenmerken Fandango is een nieuw vroeg kortedag ras van Fresh Forward dat is geselecteerd voor het mediterrane klimaat. De planten zijn over het algemeen gezond en krachtig, met een evenwichtige productie. In Zuid-Spanje moeten de Fandango-planten vóór 15 oktober worden geplant. De pluksnelheid wordt bevorderd door ...

Twist (FE2015)

Twist (FE2015)

Vroeg

Twist (FE2015) is een vroeg junidragende selectie uit het hoge koelingsprogramma van Fresh Forward die uitblinkt door haar vroegrijpheid en vruchtkwaliteit. Deze selectie wordt verder gekenmerkt door een goede opbrengst, met behoud van een grote vruchtmaat gedurende het hele seizoen. De helderrode bessen zijn stevig en hebben een uitstekende smaak. De plant is krachtig, hoewel niet erg vegetatief, en heeft een sterk wortelgestel.

Verdi

Verdi De smaakvolle en toekomstbestendige eenmaaldrager

Vroeg

Verdi is een midden-vroeg junidragend aardbeienras. Het oogstvenster komt overeen met dat van Darselect. Verdi is geschikt voor conventionele teeltsystemen met verse planten of frigoplanten en kan zowel in de volle grond, met dubbelafdekking als in tunnels worden geteeld. Verdi heeft een gezonde, gebalanceerde plant met limoengroene, glanzende bladeren.

Calinda

Calinda The big delight

Mediterraan

Calinda is an early season short-day cultivar that produces exceptionally attractive, flavoursome berries. Calinda’s well-developed cone-shaped fruits have a high Brix value which they maintain throughout the whole season, unlike other varieties. Its excellent shelf life is unmatched, guaranteeing that Calinda strawberries will arrive in perfect condition at all destinations within Europe. The yield is very regular during the whole harvest period. Calinda is ideally adapted to a Mediterranean climate.

Allegro

Allegro

Vroeg

Allegro is een nieuw vroeg ras uit het eenmaaldragers programma voor Noordwest Europa. Allegro, wat in muzieksferen opgewekt, levendig betekent, doet zijn naam eer aan en is wat betreft productietempo en totaalopbrengst uitzonderlijk voor een vroeg ras. Ook op het gebied van vruchtkwaliteit staat Allegro zijn mannetje. De vruchten zijn zeer uniform, mooi helderrood en hebben een uitstekende smaak! Allegro wordt daarnaast gekenmerkt door gezonde, sterke planten, die weinig vatbaar zijn voor bodemziekten. Dit alles maakt dat Allegro een zonnige toekomst tegemoet kan zien voor met name de vroege tunnel- en vollegrondsteelten.

1 2 3 »
Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!