FE1711

FE1711

Vroeg

FE1711 is een vitale, vroeg-middentijdse junidragende selectie van Fresh Forward met lang-conische vruchten en een karakteristieke smaak.

Allegro

Allegro

Vroeg

Allegro is een nieuw vroeg ras uit het eenmaaldragers programma voor Noordwest Europa. Allegro, wat in muzieksferen opgewekt, levendig betekent, doet zijn naam eer aan en is wat betreft productietempo en totaalopbrengst uitzonderlijk voor een vroeg ras. Ook op het gebied van vruchtkwaliteit staat Allegro zijn mannetje. De vruchten zijn zeer uniform, mooi helderrood en hebben een uitstekende smaak! Allegro wordt daarnaast gekenmerkt door gezonde, sterke planten, die weinig vatbaar zijn voor bodemziekten. Dit alles maakt dat Allegro een zonnige toekomst tegemoet kan zien voor met name de vroege tunnel- en vollegrondsteelten.

Rumba

Rumba

Vroeg

De zomer begint swingend met Rumba. Vanaf mei liggen de felrode aardbeien te flonkeren in het schap. Ze zijn een streling voor het oog. De mooie, uniforme vruchten zijn smakelijk en de goede houdbaarheid zorgt voor lang genieten. Voor de teler en retailer is het ras zeer interessant vanwege zijn vroegheid. Rumba is bovendien een sterk ras, bij uitstek geschikt voor de Noord- en Midden-Europese vollegronds- en tunnelteelt.

Lambada

Lambada

Vroeg

Lambada staat bekend om haar uitstekende smaak. De vruchten zijn groot, uitzonderlijk zoet en hebben een mooi uiterlijk. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor banketbakkers en gastronomische keukens. Lambada wordt ook veel gebruikt voor huisverkoop in Duitsland.

Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!