Bloss®

Bloss® Grown to be loved

De smaakbeleving van Bloss® is onvergelijkbaar. De kenmerkende en unieke textuur in combinatie met het uitstekende knapperige vruchtvlees maakt het een heel bijzondere appel. De sappige, frisse Bloss® met zijn fruitige smaak zorgt ervoor dat je steeds weer een nieuwe hap wilt nemen.

Freya®

Freya® De verleidelijke appel voor taart

Is de geregistreerde handelsnaam van het schurftresistente appelras Vf, WUR37. Freya® appels zijn qua smaak en pluktijd vergelijkbaar met Elstar. Freya® appels kunnen verkocht worden binnen een open verkoopconcept, vergelijkbaar met Elstar en Wellant®

WUR37 is een kruising tussen Elise en een schurftresistente selectie uit het Nederlandse appelteeltprogramma van Wageningen University & Research (WUR)

Natyra®

Natyra®

SQ159 is een nieuw appelras dat op biologische wijze wordt geteeld onder de merknaam Natyra®. Natyra® is schurftresistent, hierdoor is de inzet van gewasbeschermingsmiddelen gering. Bovendien is natyra® bijzonder goed te bewaren. En dat is een prettige eigenschap, zowel thuis als in het schap .

Magic Star®

Magic Star®

SQ159 is een ras voor conventionele productie en is een kruising tussen Elise en een schurftresistente selectie. De oogstperiode ligt rond die van Braeburn. Dit schurftresistente ras produceert stevige en aantrekkelijke appels die niet alleen een knapperige bite en een zoete smaak hebben, maar ook uitstekende houdbaarheid hebben.

Wellant®

Wellant®

Wellant®, de appel voor fijnproevers! Ben jij op zoek naar een appel met een sterk aromatische en rijke smaak? Dan is Wellant® echt iets voor jou! De Wellant® appel is knapperig en sappig en heeft een hoog suiker- en zuurgehalte. Het eten van deze appel is door z’n intense smaak en fruitige geur een echte belevenis. De klassiek rode blos en het rustieke uiterlijk maken van Wellant® een opvallende verschijning op het schap. Tijdens de groeiperiode doet Wellant® het rustig aan. Dit zorgt ...

1 2 »
Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!