Natyra®

Natyra®

natyra® is een nieuw appelras dat op biologische wijze wordt geteeld. natyra® is schurftresistent, hierdoor is de inzet van gewasbeschermingsmiddelen gering. Bovendien is natyra® bijzonder goed te bewaren. En dat is een prettige eigenschap, zowel thuis als in het schap .

Magic Star®

Magic Star®

Magic star is een conventioneel ras en is een kruising tussen Elise en een schurftresistente selectie. De oogstperiode ligt rond die van Braeburn. Dit schurftresistente ras produceert stevige en aantrekkelijke appels die niet alleen een knapperige bite en een zoete smaak hebben, maar ook uitstekende houdbaarheid hebben.

Wellant®

Wellant®

Wellant®, de appel voor fijnproevers! Ben jij op zoek naar een appel met een sterk aromatische en rijke smaak? Dan is Wellant® echt iets voor jou! De Wellant® appel is knapperig en sappig en heeft een hoog suiker- en zuurgehalte. Het eten van deze appel is door z’n intense smaak en fruitige geur een echte belevenis. De klassiek rode blos en het rustieke uiterlijk maken van Wellant® een opvallende verschijning op het schap. Tijdens de groeiperiode doet Wellant® het rustig aan. Dit zorgt ...

Elise

Elise

Elise is een productief appelras in het segment van Jonagold. Elise heeft geen last van beurtjaren en is een rustige groeier. De mooie appels hebben een zeer goede, frisse smaak.

Bellida

Bellida

Bellida is een appelras met een uitstekende zoete smaak. De appel heeft een aantrekkelijke glanzende groengele kleur met een rode blos (50-75%). De kwaliteit van de appel is goed. Het ras is een kruising tussen Idared en Elstar. Bellida is een middentijds afrijpend ras, met een pluk ongeveer een week na die van Elstar.

1 2 »
Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!