Fresh Forward presents: Verdi

Fresh Forward presents: Verdi

15.06.2020

Op donderdag 14 mei werd het nieuwe aardbeiras Verdi uit het noord Europese veredelingsprogramma van Fresh Forward gedoopt. Verdi is een midden-vroege junidrager die zich kenmerkt door een gezond gewas met conische en smaakvolle vruchten.

18.07.2019

Calindadag 2018

Calindadag 2018

08.03.2018

Op donderdag 8 maart heeft Fresh Forward in samenwerking met RAPO de Calindadag in Almonte (Huelva) georganiseerd. Calinda is het eerste mediterrane ras van Fresh Forward en wordt voornamelijk in de regio van Huelva geteeld, maar de belangstelling voor het ras is groeiende. Het doel van deze dag was het uitwisselen van kennis tussen handelspartners en telers die al meerdere jaren ervaringen met ...

Eerste Magic Star-appelen in winkelrekken

Eerste Magic Star-appelen in winkelrekken

17.02.2018

De allereerste oogst van de nieuwe appelsoort Magic Star, exclusief ontwikkeld voor Colruyt Group, is vanaf 14 februari verkrijgbaar bij Okay en OKay Compact. Colruyt wil met de Magic Star, en in een tweede stadium ook de Coryphée-variëteit, de Jonagold het vuur aan de schenen leggen als onbetwiste nummer één op Belgische appelmarkt. Voor dit jaar gaat het om een relatief kleine partij, een eerste doorbraak moet er komen bij de nationale lancering volgend jaar.

Natyra® in de Telegraaf

Natyra® in de Telegraaf

09.09.2017

Nieuwe appel ziet levenslicht
09 September 2017
Felix Wilbrink

Een gloednieuwe appel is geboren. De Natyra-bio gaat heel groot worden. Binnen drie jaar ken je de Natyra net zo goed als de Jonagold of de Elstar. En wie heeft hem al geproefd? Juist! Op bezoek in de proeftuin in Randwijk.

Even geduld alstublieft
Geïnteresseerd in de toegevoegde waarde van onze rassen?
Neem gerust
contact met ons op
Stuur Fresh Forward een bericht!