Op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus 2017 organiserende partners van de proeftuin twee open dagen op Proeftuin Randwijk. Op 17 augustus wordt de jaarlijkse open dag gehouden. Deze dag is zoals altijd gericht is op Nederlandse en Belgische bezoekers. Op 18 augustus organiseert Proeftuin Randwijk haar eerste open dag voor internationale vakgenoten. De organisatie rekent verdeeld over deze twee dagen op ruim 600 bezoekers

Programma 17 augustus
Op 17 augustus bestaat het programma uit een combinatie van rondleidingen, demonstraties en een bedrijvenmarkt.
In de middag zijn er rondleidingen met aandacht voor verschillende thema’s. Er is onder andere aandacht voor de bioteelt van Natyra® onder netten, de sleuventeelt en watergeefsystemen. Ook zal er aandacht zijn voor verschillende mutanten en rassen van zowel appels als peren. In de avond zullen demonstraties worden gegeven waarbij aandacht is voor emissiebeperkende technieken en voor het project Fruit 4.0 waarin met behulp van relatief eenvoudige cameratechnieken gewerkt wordt aan methoden om bloesem en vruchtontwikkeling te monitoren. In de pauzes is een bezoek aan de bedrijvenmarkt mogelijk onder het genot van een hapje en een drankje. De activiteiten eindigen rond 20.15 uur waarna er wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Het programma is als volgt ingedeeld:
14.30 uur Ontvangst met koffie & thee en start bedrijvenmarkt
15.00 uur Openingswoord
15.15 uur Start rondleidingen
19.00 uur Start demonstraties
20.15 uur Netwerkborrel

Programma 18 augustus
Het programma van de internationale open dag is vergelijkbaar met het programma op 17 augustus met dien verstande dat er in verhouding meer aandacht zal zijn voor de appelteelt. De open dag voor buitenlandse bedrijven start om 10.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. De voertalen op 18 augustus zijn Duits en Engels.

Toegangsprijs:
Voor supporters en sponsoren van de proeftuin is de toegang op beide dagen gratis. Voor anderen wordt op 17 augustus een toegangsprijs van € 20,- gevraagd. Voor de internationale open dag op 18 augustus wordt een toegangsprijs van € 50,- gerekend.
De toegangsprijs is op beide dagen inclusief een hapje en een drankje.

Related content

Interested in the added value of our varieties?
Feel free
to contact us
Send Fresh Forward a message!